14.4.13

2o ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ





14 και 15 Ιουνίου
ΤΟ 2ο ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ
 
Ξεκίνησαν οι εργασίες για τη διοργάνωση του 2ου ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ στα Τρίκαλα.
Η Ανοικτή Συνέλευση που έχει την πρωτοβουλία για την οργάνωσή του, απαρτίζεται από ένα μεγάλο αριθμό κοινωνικών φορέων και πολιτικών συλλογικοτήτων αλλά και από μεμονωμένους πολίτες, οι οποίοι από κοινού διαμορφώνουν το πλαίσιο της εκδήλωσης.

Το φετινό φεστιβάλ ΦΕΣΤΙΒΑΛ θα διεξαχθεί στο διήμερο 14 και 15 Ιουνίου, στον χώρο του Πάρκου Ματσόπουλου, όπως και πέρυσι. 

Όσοι συμμετέχουμε ήδη στην Ανοικτή Συνέλευση φιλοδοξούμε η φετινή διοργάνωση να υπερβεί κατά πολύ το πρώτο εγχείρημα από την άποψη της ποιότητας των συζητήσεων και των καλλιτεχνικών παρεμβάσεων, αλλά και να προσελκύσει -με ρόλο ενεργό- πολύ περισσότερους τρικαλινούς και τρικαλινές. 

Για να αποδείξουμε, για μια ακόμη φορά, ότι η αδιαμεσολάβητη άμεση δράση και η ανιδιοτελής ένταξη σε συλλογικές διαδικασίες, μπορούν να αποτελέσουν -ιδιαίτερα στους δύσκολους, αλλά και ελπιδοφόρους καιρούς που ζούμε- πηγές δημιουργίας με πολλαπλό πολιτικό, κοινωνικό και πολιτισμικό φορτίο. 

Η επόμενη συνεδρίαση της Ανοικτής Συνέλευσης θα γίνει την ΤΡΙΤΗ 16 Απριλίου, στις 8:30 το βράδυ στο Στέκι Rossonero (Αμαλίας 18) και φυσικά μπορούν να συμμετέχουν σε αυτή, ισότιμα, άτομα και συλλογικότητες που θέλουν να συμβάλουν, με οποιονδήποτε τρόπο, στο σχεδιασμό και την υλοποίηση του 2ου ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ.

Από τα μονοπάτια του φόβου
στους δρόμους της Αντίστασης και της Αλληλεγγύης 

Η ΑΝΟΙΚΤΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ
για το 2ο ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου