6.2.13

Ανακοίνωση της συλλογικότητας του μέσου

Αναδημοσίευση απο ergasiakodeltio.wordpress.com




O ολοκληρωτισμός ενός καθεστώτος που αλλάζει πρόσωπα   συνεχώς έχει φτάσει τα όρια της κωμωδίας. Μπάτσοι-τιμωροί με άνωθεν εντολές, όπως από αυτόν εδώ πάνω, συνεχίζουν να βασανίζουν ανθρώπους στα κελιά, όχι όποιους νάναι και όχι έτσι απλά.

Συγκεκριμένες ομάδες πολιτών δέρνονται, καίγονται, μειώνονται και μετά φωτογραφίζονται και περιφέρονται στα κρατικοδίαιτα μίντια “για να ενημερωθούν οι πολίτες”, οι αστοί που ψηφίζουν τέτοια κοπάνια να τους διοικούν.


Η μηδενική ανοχή κατέληξε μηδενική λογική, από εξουσιαστές που δεν θα διστάσουν να προκαλέσουν εμφύλιο για να περάσουν τις αποφάσεις τους. Οι οροθετικές πουτάνες που διαπομπεύτηκαν ήταν κάποιες από τους πολλούς που έδειξαν το δρόμο της αξιοπρέπειας σε πιτσιρικάδες 20-25 χρονών, που δεν δίστασαν να παρατήσουν τα πάντα και να ριχτούν στην ένοπλη μάχη, για να υπερασπιστούν  εμάς τους  δειλούς.

Το καθεστώς φοβάται. Κάθε φορά που πιάνουν στα χέρια τους μετανάστη, διαδηλωτή, αναρχικό, πόρνη, φουκαρά και απόβλητο της φασιστικής τους κοινωνίας θέλουν να αφήσουν πάνω τους τα σημάδια κτήσης που άφηναν κάποτε οι κτηνοτρόφοι πάνω στα ζώα τους σημαδεύοντάς τα σαν ιδιοκτησίες, με πόνο. Μπας και φύγουν από το κοπάδι.

Οι μπάτσοι του κάθε Δένδια δεν έχουν καταλάβει πως τέτοια παιδιά θα βλέπουν κάθε μέρα, όλο και περισσότερα,   όλο και συχνότερα, τέτοιοι άνθρωποι θα είναι κάθε μέρα μπροστά τους και θα φέρνουν την ανάσα του πολέμου κοντά τους, μέσα στους εφιάλτες τους.

Γελάμε με τους 15 μπάτσους που μετέφεραν σήμερα τους 4 συλληφθέντες από την Αθήνα στην Κοζάνη.

Γελάμε ακόμα με εκείνο το γελοίο μπάτσο που δεν είχε κουκούλα κι έβαλε το κασκόλ της μάνας του δεμένο κόμπο.

Γελάμε με τις επιτάξεις, την καταστολή μπροστά στα τρακτέρ, τις θεωρίες για τρίχες σε διαμερίσματα, τα χημικά και τις βρισιές πίσω από ασπίδες.

Τιμούμε αυτούς που πολεμάνε ένοπλα το σάπιο σύστημα εξουσίας και έχουν το κεφάλι ψηλά, τους ζηλεύουμε που τάβαλαν με τους τραπεζίτες, τους νομιμοποιημένους ληστές, τους χαιρετούμε για το θάρρος και την περηφάνια τους.

(στην επαγγελματική φωτοσοπιά παραπάνω, προσθέσαμε μερικές φράσεις)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου