18.9.13

Να τσακίσουμε τους φασίστες



Η χτεσινοβραδινή δολοφονία του αντιφασίστα αγωνιστή Παύλου Φύσσα από χρυσαυγίτες αποτελεί την κορύφωση της ναζιστικής τρομοκρατίας. Είχαμε εγκαίρως προβλέψει ότι αυτοί που μαχαιρώνουν μετανάστες γρήγορα θα μαχαιρώσουν και ντόπιους αντιφρονούντες.
Οι δολοφόνοι χρυσαυγίτες δεν είναι όμως οι μόνοι ένοχοι. Το χέρι τους οπλίστηκε από τον αστικό πολιτικό κόσμο που τους εξέθρεψε και τους στηρίζει, από τα ΜΜΕ που τους διαφημίζουν, από την αστυνομία που τους περιβάλλει με την προστασία της.
Μετά την δολοφονική επίθεση κατά μελών του ΚΚΕ την προηγούμενη βδομάδα στο Πέραμα, η χτεσινοβραδινή δολοφονία του αντιφασίστα αγωνιστή Παύλου Φύσσα αποδεικνύει ότι κάθε ενδοιασμός απέναντι στην ανάπτυξη μαχητικού - ενωτικού Αντιφασιστικού Κινήματος είναι σήμερα όχι μόνο λανθασμένος, αλλά και επικίνδυνος.
Πέρα από την αυτονόητη απαίτηση να τιμωρηθούν οι φυσικοί και ηθικοί αυτουργοί της δολοφονίας, θεωρούμε ότι η αντιμετώπιση των φασιστών είναι μια πολύ σοβαρή υπόθεση για να την αφήσουμε στην «αμερόληπτη» δικαιοσύνη και στη «δημοκρατική λειτουργία» της ελληνικής αστυνομίας. 
Το Κίνημα πρέπει να καταδείξει έμπρακτα, στο δρόμο, ότι οι απόγονοι των SS δεν έχουν θέση σ' αυτή τη χώρα.

Να ξαναβάλουμε τους φασίστες στις τρύπες τους!


Όλοι & όλες απόψε στις 7.00 στην Πλατεία Ρήγα Φεραίου στην Αντιφασιστική Συγκέντρωση για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου